Hej och välkommen till Ölandsgängets äventyr!

Ölandsgängets äventyr är en öländsk bokupplevelse både för barnen och hela familjen. Berättelserna passar barn i åldersgrupp 2 – 6 och är anpassade till verkliga möjligheter att uppleva vår vackra ö på olika sätt. Ölandsgänget tar dig till Ölands spännande platser, visar vad man kan uppleva där, och ger pysseltips. Första boken Ölandsgängets äventyr på Stora Alvaret kommer ut i vår 2018, till Öland Spirar.
Gudrun Thielemann (text) Johanna Arpiainen (bild)
36 sidor / inbunden
förlag Alvarhus Media / ISBN 978-91-639-6001-7
150 kr
Boksläppet vid Öland Spirar 10 – 13 maj blir ett roligt evenemang för alla åldrar. Titta gärna in på vår facebooksida där det finns alltid något nytt som är på gång kring Ölandsgänget. Välkommen!
Har du inte möjlighet att komma till bokreleasefesten? Det går bra att beställa direkt hos mig, skriv gärna ett e-postmeddelande till gudrun@alvarhusmedia.com så skickar jag Ölandsgänget hem till dig! Bokens pris är 150 kr + porto. Annars kommer Ölandsgänget att finnas hos olika återförsäljare på Öland och utanför Öland, det uppdateras här löpande vilka de är.

När du är ute på Alvaret tänk gärna på miljön och naturen! Orkidéerna får njutas, men inte plockas. Vill du veta mer om vårt unika landskap? Välkommen att titta in på Världsarvet Södra Öland. Ha det så kul!